Fiecare firmă are ”inventivul” ei, cu excepția celei la care lucrez, unde se pare că ne-a strâns soarta pe toți talentații. Unul e responsabil cu aerul condiționat indirect, altul cu serverul de email care ne anunță când trebuie să curățăm espressorul și mai e cineva care se pricepe la făcut poze, Paint și parcare.
Azi trecem la un nou capitol, bucătăria. Mașina de spălat vase e foarte utilă, dar are o problemă. Toate o au, fiind etanșe, nu doar a noastră. Tot bagi în ea vase, așteptând să se umple, până când, atunci când o deschizi ca să mai adaugi o cană, te izbește un miros de stătut de-ți cade părul din nas. Problema se poate corecta simplu, cu o paletă de tort și o geometrie corectă a mobilei, după cum ne-a demonstrat colega noastră Alinuța:
Rolul paletei în societate e acela de a ține deschisă ușa raftului (pe roți), care, la rândul ei, nu permite ușii mașinii de spălat să se închidă. Aerul circulă, toată lumea e happy... poate mai puțin posesorul paletei ușor curbate la mijloc.
exista niste chestii pentru mirosul masinii de spalat vase asemanatoare cu cele auto le gasesti la supermarket-uri la produsele de masini de spalat vase. E drept costa 10-15 lei bucata dar tin destul de mult.
RăspundețiȘtergere.....care, la rândul ei, nu permite ușii mașinii de spălat să se "surpriza.. DESCHIDA la maximum"
RăspundețiȘtergereusa aia sa inteleg ca se inchide prin deschidere? Usa masinii de spalat se sprijina pe manerul usii raftului pe roti.Pentru ca daca iei paleta care tine cracanata usa raftului pe roti, usa masinii de spalat se deschide la maximum, adica exact, ai ghicit, .... NU SE INCHIDE !
RăspundețiȘtergere